Gabriel Oprea: Nu au fost pierderi de vieţi omeneşti în zonele inundate

| 15 mai, 2014

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, joi, că prin intervenţiile celor din MAI în zonele inundate nu s-au înregistrat pierderi de vieţi omeneşti, iar cei din subordinea sa au acţionat în aproape 150 de localităţi afectate.

"În ultimele 24 de ore s-a acţionat în 147 de localităţi afectate de fenomenele hidrologice din 16 judeţe şi municipiul Bucureşti. Cele mai dificile intervenţii au fost în judeţele Olt şi Buzău, unde au fost salvate 31 de persoane, alături de animale şi bunuri din gospodărie. În Olt, au fost aproximativ 400 de apeluri la 112 pentru intervenţii ale pompierilor de la ISU. O femeie în vârstă de 100 de ani din Slatina a fost salvată de pompieri după ce a rămas singură blocată în casa inundată", a anunţat Gabriel Oprea în cadrul Comandamentului pentru inundaţii convocat de premierul Victor Ponta la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că "datorită intervenţiilor prompte" nu s-au înregistrat pierderi de vieţi omeneşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ