Patrick Basham laudă activitatea de prim-ministru a lui Victor Ponta

| 16 oct, 2013

Democracy Institute a publicat în Washington un raport cu privire la situația economică existentă în România. În cadrul conferinței de presă în care a prezentat concluziile raportului, fondatorul organizației de cercetare Democracy Institute, Patrick Basham, a lăudat activitatea premierului Victor Ponta.

Basham a spus despre Victor Ponta că „pare să aibă o atitudine cu adevărat pro-occidentală”. Acesta consideră că mesajul pe care guvernul României și premierul îl transmit în exterior este unul încurajator. De asemenea, din punctul său de vedere, Victor Ponta este principalul actor politic, potrivit RomâniaTv.net.

Autorul raportului cu privire la România îl descrie pe prim-ministrul român ca fiind un tânăr dinamic, orientat spre reforme. Totodată, Basham a afirmat că nu poate să nu remarce asemănarea, pe care tot mai mulți oameni o fac, dintre Victor Ponta și Tony Blair.

Patrick Basham a mai spus că trebuie văzut dacă Victor Ponta va continua pe aceeași direcție și dacă poate produce efecte pozitive asupra economiei. În acest sens, fondatorul Democracy Institute apreciază că modelul economic adoptat de primul ministru este unul de dezvoltare economică, ce are la bază investițiile. Basham apreciază că Ponta încearcă să transforme statul român într-un partener de încredere pentru potențialii investitori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ