Patrick Ekeng, depus pe stadionul Dinamo, pentru un ultim omagiu

| 13 mai, 10:52

Fotbalistul camerunez Patrick Ekeng a intrat vineri pentru ultima oară pe stadionul Dinamo, acolo unde s-a prăbuşit inconştient în urmă cu fix o săptămână, pentru a nu se mai trezi vreodată. Trupul său neînsufleţit a fost depus pe stadion în jurul orei 10.30, iar de acolo va pleca direct la aeroport, pentru a fi repatriat în Camerun, unde va fi înmormântat.

Maşina mortuară cu trupul neînsufleţit al lui Patrick Ekeng a ajuns la stadionul Dinamo în jurul orei 10.30, fiind primită cu aplauze de câteva sute de suporteri veniţi sa-şi ia "adio", dar şi de oficiali şi de fotbalişti dinamovişti.

Sicriul cu trupul lui Ekeng a fost depus într-un foişor amenajat pe pista de atletism a stadionului Dinamo. La ceremonie a fost prezentă şi soţia fotbalistului decedat vinerea trecută, aceasta fiind îmbrăcată într-un costum alb şi neputând să-şi stăpânească lacrimile.

Înmormântarea va avea loc zilele următoare, la Yaounde (Camerun), unde Patrick Ekeng s-a născut în urmă cu 26 de ani, pe 26 martie 1990.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ