Patron dus la spital, după ce a fost lovit în cap de un angajat nemulţumit de salariul pe care îl primea

| 21 mar, 2014

"Daca nu-mi dai banii, iti dau in cap!", l-a amenintat joi seara un tanar de 29 de ani, din Curtea de Arges, pe patronul sau. Si, de la vorbe, a trecut la fapte.

Suparat ca nu e platit cum crede el ca ar merita, omul l-a lovit puternic in cap cu o bara de fier pe angajatorul sau. Medicii spun ca este o minune ca victima a supravietuit dupa o asemenea lovitura. Atacatorul a fost retinut, iar vineri va ajunge in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor.

Ovidiu Iliescu, suspect: "L-am lovit pentru ca nu mi-a dat banii". Barbatul lucra de 8 zile pe santier si deja primise 150 de lei. Insa nu i-au ajuns, iar in urma cu 2 zile si-a amenintat patronul ca daca nu primeste mai multi, il omoara. Angajatorul i-a explicat atunci ca daca nu isi face norma, nu il poate plati. Suparat foc, barbatul s-a dus joi la munca si l-a atacat pe seful sau.

Barbatul a fost transportat imediat la spital. Medicii spun ca acesta a avut noroc, pentru ca o asemenea lovitura putea fi fatala.

Scena violenta s-a petrecut chiar pe santier, sub ochii angajatilor. Politistii l-au gasit imediat pe atacator si l-au retinut.

Agresorul, in varsta de 29 de ani, va fi dus vineri in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor. Victima a ramas internata la Sectia de Neurochirurgie, sub supraveghere medicala.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ