Patronii Rapidului, acuzaţi ca au minţit la Tribunal: E fals în acte!

| 05 apr, 2014

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, cei doi oameni care au preluat echipa Rapid Bucuresti de la Copos in vara anului trecut, sunt acuzati de infractiuni serioase.

Giulestenii au reusit sa "treaca" planul de reorganizare a clubului dupa ce au prezentat judecatorului sindic de la Tribunalul Bucuresti mai multe documente din care reiesea faptul ca fostii jucatori au renuntat la salariile restante.

Surpriza a venit cateva zile mai tarziu, cand unul dintre sportivi a anuntat ca el nu a renuntat la niciun ban si nu intelege cum i-a aparut semnatura pe documentele prezentate in instanta.

"Eu nu am semnat nimic, prin urmare este fals in acte daca semnatura mea este pe documentele prezentate in fata instantei! Acum cateva luni chiar m-a sunat un prieten de la Rapid si m-a intrebat daca sunt nebun. daca am renuntat la atatia bani. Am de luat aproximativ 80.000 euro, dar cel mai bine poate sa va spuna Liubliana Nedelcu, reprezentantul meu in Romania. Nici macar nu am fost cautat de catre actionarii Rapidului, acest lucru arata interesul de care dau dovada", a declarat brazilianul Glauber pentru Fanatik.

Agentul jucatorului "carioca" confirma spusele acestuia si sustine ca si alti fotbalisti straini se afla in aceeasi situatie.

"Din postura de reprezentant in Romania al celor doi jucatori (Glauber si Ilioski - n.red.), pot spune ca ei nu au semnat nici un act prin care sunt de acord cu planul de insolventa. Cum semnaturile lor apar, totusi, nu stiu cum, in actele depuse in fata judecatorului de la Tribunalul Bucuresti, inseamna ca pot avea o mare problema. Eu, la cererea celor doi, ii voi actiona in instanta civila pe cei responsabili de aceste acte. Stiu ca in aceasta situatie se afla si Rui Duarte, Roosvelt Ezequias si Nemanja Milisavljevic", a explicat Liubliana Nedelcu.

Tribunalul Bucuresti a aprobat planul de reorganizare depus de conducerea Rapidului, echipa scapand astfel de faliment.

Aceasta decizie a fost insa contestata, astfel ca deocamdata nu se stie care va fi soarta acestei echipe de traditie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ