PATRU DEŢINUŢI periculoşi au EVADAT, dar trei au fost prinși

| 18 ian, 10:34

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat, sâmbătă după-amiaza, din arestul IPJ Cluj. Toţi poliţiştii clujeni s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină, potrivit monitorulcj.ro.

A fost prins unul dintre deţinuţii evadaţi. Poliţiştii clujeni au reuşitsă-l prindă, teoretic, şi pe cel mai periculos dintre evadaţi, Tiberiu Lăcătuş, care era arestat preventiv pentru tentativă de omor. La fel ca şi Daniel Baciu, acesta a fost depistat de către oamenii legii tot în zona gării CFR din oraş.

Astfel, se mai află în libertate doar unul din cei patru bărbaţi care au evadat, sâmbătă, din arestul IPJ Cluj, Alexandru Bartuş.

A fost prins un al doilea evadat din arestul IPJ Cluj, Claudiu Botorea, 36 de ani. Acesta a fost depistat de către poliţişti în zona centrală a oraşului. Oamenii legii vor continua căutările pe tot parcursul nopţii cu speranţa că îi vor prinde şi pe ceilalţi doi evadaţi, Alexandru Bartuş şi Tiberiu Lăcătuş.

Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sâmbătă seară, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, a fost depistat şi prins de către poliţiştii clujeni în zona gării din Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Cluj, oamenii legii au reuşit să îl depisteze şi să îl prindă pe unul dintre cei patru evadaţi, acesta fiind un minor de 16 ani, Daniel Cătălin Baciu, care era arestat preventiv pentru furt calificat, evadatul fiind prins în zona gării din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații, cei patru se aflau în programul de plimbare, care se desfășoară într-o curte internă de mici dimensiuni, cu pereți din beton și acoperită cu grilaje de fier. Polițiștii susțin că cei patru au rupt grilajul de fier care acoperă locul unde se desfășoară plimbarea, au escaladat zidul din beton și au reușit să fugă prin curtea interioară a Poliției Cluj spre strada Decebal de unde s-au făcut nevăzuți.

Cei patru sunt acuzați de tentativă de omor și furturi și se află în arestul IPJ Cluj de mai multe săptămâni. Unul dintre cei patru este Claudiu Botorea, care are pe numele lui mai multe condamnări pentru furturi, ultima din 2012, la trei ani și șase luni de închisoare. După ce a fost eliberat, Botorea a început din nou să fure fiind prins și arestat în data de 9 iulie 2014.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ