PATRU SEMNE ascunse care arată CLAR că te va înşela

| 14 sep, 12:24

Fara indoiala, infidelitatea e menita sa distruga persoanele aflate intr-o relatie, copiii lor si chiar familia extinsa. Psihologii, care incearca de ani de zle sa afle de ce se insala oamenii, au identificat cateva motive: neglijare emotionala, furie, razbunare sau motive sexuale, scrie Ele.ro.

E greu de prezis cine va avea sau nu o aventura, insa se pot puncta factorii de risc care conduc la infidelitate si care trebuie sa fie un motiv de ingrijorare.

1. Trecutul

Comportamentul manifestat in trecut spune cel mai bine cum va fi si in viitor. Istoria se repeta, asa ca trebuie sa stii trecutul partenerului tau. Ii poti pune intrebari despre relatiile pe care le-a avut si despre angajamentele pe care si le-a asumat si e bine sa il intrebi si de ce s-au incheiat relatiile. Si nu evita intrebarile legate de infidelitate sau despre opinia persoanei cu pricina vizavi de acest subiect.


Daca a fost infidel in trecut nu e o garantie ca va fi si in viitor. Insa in clipa in care partenerul raspunde intrebarilor tale cu un aer de superioritate, atunci ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Aminteste-ti ca cei care nu reusesc sa invete din greselile din trecut, le repeta.

2. Intentiile de a trisa

Trei sunt factorii care influenteaza intentia cuiva de a trisa: atitudinea pozitiva in fata infidelitatii, anturajul care la randul lui accepta cu usurinta infidelitatea si abilitatea partenerului de a seduce continuu. Sunt semnale ascunse pe care nu trebuie sa le treci cu vederea. Insa asta presupune sa iti cunosti amanuntit partenerul.

Citeşte despre celelalte semne AICI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ