Paul Gheorghiu, nominalizat pentru a prelua ŞEFIA CANCELARIEI Prim-Ministrului

| 06 sep, 11:51

Actualul şef de cabinet al prim-ministrului, Paul Gheorghiu, va fi nominalizat pentru funcţia de şef al Cancelariei premierului, în locul lui Dragoş Tudorache, desemnat pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

"Ca şi şef al Cancelariei pentru perioada care mai rămâne, de patru luni de zile, m-am gândit să-l propun pe domnul Paul Gheorghiu, care este în momentul de faţă şeful meu de cabinet, care cunoaşte mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toţi miniştrii şi cred că va face faţă acestei sarcini până la sfârşitul mandatului", a anunţat premierul Dacian Cioloş, marţi, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Cioloş a precizat că postul de şef al Cancelariei premierului, pentru care a fost propus Paul Gheorghiu, este "un post de ministru, de membru al Cabinetului".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ