Păzea, trece Băsescu!

Traian Băsescu, președintele care se urca odinioară nonșalant la volan după ce a fost filmat șprițuind de zor cu Becali, a lovit în plin licitația CFR după care a fugit de la locul faptei. Fapta este reprobabilă, după cum vom vedea, dar nicidecum străină de caracterul și metodele președintelui.

Trebuie subliniat, chiar dacă acuzațiile acestuia s-ar putea susține sută la sută, locul acestora nu este într-o conferință publică de presă ci în ședința CSAT. Comparativ, insist să-mi amintesc cum Băsescu târa presa românească și spăla cu ea pe jos în CSAT, pentru năzăreli personale infinit mai puțin importante, raportate la importanța strategică pentru națiune a Căilor Ferate Române.

Să verși acuze de o asemenea gravitate în poala unor ziariști nepreveniți și pe urmă să pleci la mare, pentru un dans cu soția printre cheflii de la Cireșica, este semnătura inconfundabilă pe care o va lăsa cu siguranță Traian Băsescu în istoria modernă și politica românească. Încălecând cu fumuri de mare voievod pe fantasmagorica axă Washington-Londra-București, tot ce reușește Traian Băsescu să lase țării, în urma sa, este axa Golden Blitz - Cireșica via berica de rigoare, la Ungheni.

Nu o căutați pe hartă, este o axă imaginară, pe care președintele bagă blană ca McKenna. Cu atât mai reale sunt însă pagubele dar și victimele lăsate în șanț și sapă de lemn de cel pe care românii l-au votat într-un moment inconștient de speranță. Plictisit parcă să secere numai bugetari, profesori și pensionari, Traian Băsescu a salutat din mers și un investitor: cu portiera.

Tag-uri: CFR, csat, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2013
pui de dac
astazi,nu mai insist...
sunt curios daca Ponta isi schimba in timp opinia,cum s-a mai intamplat,cum te vei replia...
in alta ordine de idei,padurile alea valoreaza miliarde,daca e sa vorbim de prioritati,iar 51% din cfr-aprox 200 mil...
Pe maine,sau cand mai ataci un subiect care ma intreseaza...
26 iul, 2013
pui de dac
Da,este simplu si pentru un pasionat de filozofie:
Cand cumpar,platesc pretul stabilit anticipat.
Nu Basescu,nu Ponta,nu Ferenczy,nu mama,nu tata,ci Stoica.
Daca n-am banii sau o sursa pentru ei,am plecat nu la cumparaturi ci la "pescuit"...
Si nu prin padurile alea de care ziceam eu,alea sunt deja luate...
26 iul, 2013
Ferenczy Stefan
Mă tem că te hazardezi. Tocmai asta i se reproșează lui Băsescu: a lansat acuze grave și a plecat la un tango. Dacă acuzele sunt reale, e grav și e de CSAT. Oricum ar fi e de CSAT și pe urmă de presă. Dacă nu sunt reale (încă una din fazele la care TB va ridica din umeri în stilul cunoscut: ”am greșit, hă,hă) atunci iar e grav, căci se cheamă că avem la Cotro un agent provocator, care umblă cu dezinformări și strică piața. Ca președinte nu cred că e corect să sabotezi politic eforturile guvernului. Ai lui au avut timp suficient să dovedească ce era de dovedit. Acum e timpul celorlalți să o facă. Simple as that.
26 iul, 2013
pui de dac
sensul vietii
"cred ca sensul vietii",ca sa va citez,este mult mai simplu la D-ta;
sa iei "cascaval",ca sa-ti cresti copilul,lucru care pare in regula...
dar pomul,ce faci cu el,ca se usuca daca-l uzi cu "laturile"astea de articole...
Incearca si un subiect cu zecile de mii de ha de padure reconstituite in Romania,pentru urmasii nobililor unguri...daca ai sange in instalatie
26 iul, 2013
Ferenczy Stefan
Dar cu pomul ce-ai avut?
Păi, ia să vedem, poate nu sunteți chiar atât de jos în organigramă și puneți o vorbă să-mi iau, cum ziceți, ”cașcaval” din altă funcție. De pildă cea de consilier prezidențial, chit că mai e puțin... Că aveți acolo câțiva care au cam dat în mintea copiilor. Și n-am nicio greață legată de subiectul cu pădurile, doar că nu e prioritar. Cel puțin din punctul meu de vedere este în prim plan președintele, care pare să-și fi propus până pleacă să ne defrișeze pe toți ăștia, care nu-i mai gustăm umorul prezidențial... Profit de ocazie pentru a-ți mulțumi că mă citești. Îmi pare rău că nu-s pe gustul tău, poate, dacă insiști... Nu se știe niciodată... Pofta vine mâncând.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ