PDL cere ministrului de Interne şi SRI să verifice declaraţiile ministrului Culturii

| 20 oct, 2013

PDL cere ministrului de Interne şi SRI să verifice declaraţiile ministrului Culturii, Daniel Barbu, potrivit cărora printre manifestanţii care protestează faţă de proiectul Roşia Montană se află formaţiuni paramilitare şi grupe de asalt, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PDL, Radu F. Alexandru.

"PDL cere de urgenţă ministrului de Interne şi instituţiilor abilitate ale statului, în speţă SRI, să declare public dacă există şi cel mai slab indiciu privind existenţa unor reprezentanţi ai unor asemenea formaţiuni în rândul manifestanţilor. Dacă nu există asemenea probe, îi cerem premierului Victor Ponta demiterea de urgenţă a ministrului Daniel Barbu pentru acte de instigare în faţa unor oameni care şi-au susţinut un punct de vedere manifestând paşnic de atâta vreme", a afirmat Radu F. Alexandru.

Potrivit acestuia, recentele afirmaţii ale lui Daniel Barbu referitoare la formaţiuni paramilitare şi de asalt în cadrul manifestanţilor împotriva proiectului Roşia Montană sunt nesusţinute şi neprobate şi amintesc de declaraţiile făcute în 1989 de Nicolae Ceauşescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2013
HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL
INTERESATA MANIPULAREA PRIN PRESA PLATITA REGESTE atita
DIFERENTA ESENTIALA DINTRE CEAUSESCU SI BASESCU IN RELATIA CU SERVICIILE DE SECURITATE SI CRIMINALITATEA UNUI PARTID SAU ALTUL , ,REZIDA IN CAZUL IMPUSCATULUI ,IN FAPTUL INCONTESTABIL ,CA PARTIDUL UNIC SI SERVICIILE SPECIALE SAU FOLOSIT DE CEL DENUMIT “HOTUL DE NEA NICU “ ,PE CAND , BASESCU SE FOLOSESTE CEL PUITIN DIN 1999DE TOTI SI DE TOATE PENTRU ASI MENTINE INFLUENTA IN RAPORT DE SUPER-PUTERILE LUMII IN DETRIMENTUL POPORULUI UMILIT !MAJORITATEA POLITICIENILOR SE LASA FOLOSITI PENTRU A ASCUNDE NATURA REGIMULUI POLITIC TOTALITAR, ESENTA SI FORMELE EXPLOATARII SOCIETATII NEOCOMUNISTE!PRIN INTERMEDIUL MASS MRDIEI ,TIMP DE 23 DE ANI,SECURITATEA A INCERCAT SA IASA NEPATATA MEREU ,ASA CUM A SCAPAT SI DIN EVENIMENTELE SANGEROASE DIN DECEMBRIE 1989,DAND VINA EXCLUSIV PE FAMILIA Ceausescu,GASITA TAP ISPASITOR PENTRU TOATE RELELE EXISTENTE IN SOCIETATE !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ