PDL dezertează și din CGMB

| 10 sep, 2013

Ăsta este PDL, mereu gata să sară la gâtul națiunii, s-o salveze. Începi să-i înțelegi când nu se mai încurcă cu treburi mărunte, chiar dacă lumea i-a votat exact pentru acestea, cum l-au votat la vremea respectivă și pe Băsescu, să fie primar nu candidat la președinție. Ca urmare zece consilieri generali vor părăsi CGMB.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţă că reprezentanţii partidului demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Inițiativa lui Videanu, precum și argumentele aduse sunt neclare, acesta declarând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei.

Toate bune și frumoase. Nu vrem noi să-i negăm PDL-ului ajuns la dimensiuni liliputane dreptul la gesturi de uriaș. Problema însă este una de bun simț: după ce că CGMB se întâlnește din an în paște și atunci când o face se suspendă din diverse motive politice, acum s-a trezit și PDL că a obosit de atâta opoziție. În consecință își ia jucăriile și pleacă.

"E forma noastră de protest la incapacitatea administrativă, este inadmisibil pentru Bucureşti, după 6 ani, să nu vii să propui un proiect Consiliului General", a susţinut Videanu.

Românii au o vorbă bună: ducă-se! În fond Videanu nu face decât să continue politica liberal-democrată care, de la primarul Băsescu citire, a fost mereu una de dezertare de la treburile gospodărești ale cetății. Ăsta este PDL, mereu gata să sară la gâtul națiunii, s-o salveze. Începi să-i înțelegi când nu se mai încurcă cu treburi mărunte, chiar dacă lumea i-a votat exact pentru acestea, cum l-au votat la vremea respectivă și pe Băsescu, să fie primar nu candidat la președinție. Ca urmare zece consilieri generali vor părăsi CGMB.

"Ne vom da demisia şi vom continua dialogul cu bucureştenii, care au nevoie ca oraşul lor să fie administrat, iar, din această perspectivă, PDL - chiar dacă suntem la numai un an şi un pic după alegeri - va veni cu propriile soluţii, pe care le va supune consultării publice pentru rezolvarea problemelor Bucureştiului", a mai spus Videanu. Aici vine partea neclară de care spuneam. Proteste, proteste, dar să înțelegem cum vine treaba cu dialogul care continuă cu bucureștenii, căci altfel este un soi de ”spuneți voi ce vă apasă, că oricum nu vă ascultă nimeni”...

Și pe urmă, domnule fost-primar Videanu, cum doriți să implementați sau să valorificați în orice fel ”propriile soluții” de care vorbiți, după ce dați bir cu fugiții și renunțați la calitatea de consilier municipal? Ca outsideri, puteți foarte bine să le imprimați pe coli A4, să le faceți bărcuțe și să le dați drumul pe apa Dâmboviței.

"După şase ani, în loc ca bucureştenii să se simtă mai în siguranţă, nu avem decât răţuşte, ceasuri aurii şi cel mai mare cârnat din Europa", a mai susţinut Videanu.

Concluzia o vom trage noi, bucureștenii. Să ne fie de învățare de minte, cum și pe cine alegem de acum să ne reprezinte. Că până să dai cu fuga, mai sunt și alte căi, destul de cunoscute, de protest. Cum ar fi o banderolă pe braț deși la cât de durdulii și rozalii i-am văzut, nici o greva foamei n-ar fi de colo. Asta presupunând totuși că ai decența să rămâi la ședințe și să votezi, că doar pentru asta te-au ales oamenii, nu ca să confunzi CGMB cu Parlamentul.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 2013
cantautor
scrii des si slab...
evident ,nu renunta,asta e singura ta "calitate"..
bine macar ca scrii pe bani...banii n-au miros...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ