PDL îi solicită premierului garantarea diminuării CAS fără majorări de taxe în 2014 şi 2015

| 13 iun, 2014

Guvernul alternativă al PDL îi solicită premierului Victor Ponta să garanteze diminuarea CAS fără nicio altă taxă majorată sau nou introdusă în anii 2014 şi 2015, afirmă deputatul Andreea Paul, prim-vicepreşedinte al partidului.

'Guvernul Alternativă al PDL susţine diminuarea CAS fără nicio altă taxă majorată sau nou introdusă în anii 2014 şi 2015. Cerem premierului Victor Ponta să garanteze acest lucru. El vorbeşte doar despre anul 2014. Nimic despre 2015. Impozitarea muncii este cea mai importantă povară cu care se confruntă întreprinzătorii. CAS trebuie în mod clar diminuat, însă cu o fundamentare bugetară sănătoasă', afirmă Andreea Paul.

Deputatul PDL susţine că reducerea CAS cu cinci puncte procentuale trebuie să vină la pachet cu alte trei măsuri pentru a stimula crearea de noi locuri de muncă.

'Pentru a stimula crearea de noi locuri de muncă mai bine plătite şi pentru a diminua evaziunea fiscală din munca la negru trebuie să reducem CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, în paralel cu alte trei măsuri la pachet: plafonarea bazei de calcul a tuturor contribuţiilor sociale la trei salarii medii pe economie; reducerea bazei impozabile pentru salariile mici cu deducerea personală; extinderea scutirii de impozit a profitului reinvestit', mai afirmă Andreea Paul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ