PDL pregăteşte guvernul alternativ

| 31 aug, 2013

Guvernul alternativă al Partidului Democrat Liberal va fi anunţat într-un eveniment programat a se desfăşura undeva între 15 şi 20 septembrie, a anunţat, sâmbătă, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, la Şcoala de vară a TDL.

'Guvernul alternativă îl vedem ca pe un prim pas în întărirea acestui efort de opoziţie. Va fi un guvern instrument de opoziţie, care să supravegheze ce fac pas cu pas miniştrii în funcţiune. Dar va fi şi un guvern alternativă, care să fie un laborator de idei, de strategii, un centru de construcţie, un vector de luptă politică, dar şi un centru de construcţie', a explicat prim-vicepreşedintele PDL.

Predoiu a adăugat că încă se discută în cadrul PDL cine o să fie miniştrii din guvernul alternativă. 'Sigur că discutăm încă ce, cum, cine. Vom vedea. Încă nu e nimic decis, nu e nimic bătut în cuie. Îl vom anunţa undeva între 15 şi 20 septembrie. Dar, odată pus în funcţiune, el nu va face altceva decât să continue ceea ce s-a început în partid, să venim cu soluţii', a subliniat prim-vicepreşedintele PDL.

În cea de a doua zi a Şcolii de vară a TDL s-au adresat tinerilor democrat-liberali deputatul Alexandru Nazare, vicepreşedinte PDL, europarlamentarul Petru Luhan şi un alt vicepreşedinte al partidului - Radu F. Alexandru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ