PDL se sparge. Elena Udrea anunţă înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară

| 22 iul, 2013

Partidul Mişcarea Populară, susţinut de Traian Băsescu, va depune actele pentru înregistrarea ca partid politic, a anunţat Elena Udrea, încă membru al PDL. Preşedintele partidului nou înfiinţat va fi Eugen Tomac, proaspăt demisionat din formaţiunea lui Vasile Blaga.

"Din câte am înţeles, mâine se înregistrează partidul Mişcării Populare. Nu vreau să greşesc, dar cred că Eugen Tomac ar urma să fie preşedintele formaţiunii până la congresul noului partid. E un semnal bun pentru că e un tânăr foarte iubit şi cel mai votat deputat", a spus Elena Udrea, încă membru al PDL dar un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu.

După congresul care l-a pus în funcţia de preşedinte al PDL pe Vasile Blaga, Traian Băsescu s-a lepădat de partidul în care a făcut carieră şi a declarat ulterior că va sprijini noua formaţiune politică, Mişcarea Populară.

Udrea a spus că nu vede ca fiind benefic şi util ca PDL să se poziţioneze în conflict cu Mişcarea Populară. "Cred că ar trebui să facem un proiect în care partidele de dreapta să se regăsească într-o singură construcţie. Singurul care ar putea să adune pe toată lumea la masă este Traian Băsescu. Cred că un proiect de unificare a dreptei este important şi pentru preşedinte, ar fi moştenirea lui", a  spus Udrea.

Deputatul Eugen Tomac a anunțat săptămâna trecută că demisionează din PDL și că se alătură Mișcării Populare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ