PDL vrea să cumpere Steaua

| 29 mai, 2013

Incapabil să performeze în mod credibil în opoziție, PDL are nevoie disperată de o soluție pentru a-și  „spăla” imaginea  și a reîncepe să acumuleze capital electoral în sondajele de opinie, în contextul în care europarlamentarele bat la ușă.

Steaua București a sărbătorit aseară, după o victorie la scor în fața FC Brașov, câștigearea celui de-al 24-lea titlu de campioană a României. Bucuria victoriei a fost însă umbrită de semnele de întrebare legate de viitorul formației din Ghencea, în contextul aventurii după gratii a finanțatorului său Gigi Becali.

Chiar dacă nu există deocamdată o confirmare oficială, apropiați ai lui Gigi Becali vorbesc deja despre intenția patronului stelist de a vinde echipa campioană. Iar palamaresul Stelei, care este neîndoilenic cea mai titrată echipă din fotbalul românesc, precum și numărul uriaș de fani o fac să fie o afacere foarte tentantă.

Și nu doar pentru oamenii din fotbal. Surse apropiate de PDL afirmă că democrat-liberalii  ar fi extrem de interesați de preluarea clubului din Ghencea, desigur, prin intermediari.

Incapabil să performeze în mod credibil în opoziție, PDL are nevoie disperată de o soluție pentru a-și  „spăla” imaginea  și a reîncepe să acumuleze capital electoral în sondajele de opinie, în contextul în care europarlamentarele bat la ușă. Iar această soluție ar putea fi Steaua, pe care conducerea democrat-liberală încearcă să o cumpere, pentru a o putea trasnforma în vehicul electoral.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mai, 2013
rad_de_prosti
Retard style
Bine ca e nesemnata farsa asta de "Articol", probabil ca angajati fara BAC

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ