Pe Tapalagă îl doare

| 12 iul, 2013

În urmă cu câteva zile am scris un material critic, dar constructiv la adresa unui editorial scris de Dan Tapalagă.

În materialul cu pricina, întitulat “Marea conectare. De ce nu are dreptate Dan Tăpălagă”, încercam o demontare a tezei cotroceniste purtată pe aripile vântului propagandistic de către domnul Tăpălagă, potrivit căruia după preluarea guvernării de către USL, România s-a deconectat de procesele de modernizare şi integrare europeană.

Vestea interesantă este că domnul Tăpălagă mi-a citit articolul. Aşadar, obiectiv.info are un cititor cu ştaif. Portocaliu,  dar tot cu ştaif se cheamă.  Vestea şi mai interesantă este că pe domnul Tăpălagă îl doare. Şi îl doare rău din moment ce înfierează cu mânie proletară o postare care, în fond, nu încerca decât să ofere o replică la efuziunile unui jurnalist fan Traian Băsescu, deghizat pentru câteva luni aşa, la dezinformare, în deontolog-şef al unui regim de tristă amintire care îşi dă ultima suflare.

Dragă domnule Tăpălagă,

Să ştii că Tu eşti unicul, inegalabilul, de neatinsul Mesia al cuvintelor. Toată lumea Te iubeşte numai pe Tine. Şi, cel mai important, dragă domnule Tăpălagă, cel mai mult Te iubeşte chiar Dan Tăpălagă. Toţi ăia care îţi mai spun din când în când să faci un duş rece pentru că le zici prea gogonate sunt oameni răi. Dă-le un perdaf dacă vrei să Te răcoreşti. Dar nu uita. Tu eşti cel mai deştept, Tu le ştii pe toate, Tu eşti stăpânul adevărului. Nu Te mai necăji atât, domnule Tăpălagă. Uite, chiar şi Traian cu Elena spun peste tot că în continuare Tu eşti cel mai bun. Ştiu că doare. Dar nu-i nimic. Trece...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ