"Pelerinaj" la poarta lui Gigi Becali! Cerşetorii s-au întors şi azi cu speranţa că vor primi bani, iar latifundiarul...

| 04 apr, 15:56

Au venit la poarta lui Becali în speranţa că măcar azi e o zi cu mai mult noroc. Zeci de nevoiaşi au ignorat mesajul latifundiarului care nu mai vrea circ la poarta sa şi spunea că nu va mai da bani oamenilor ştrânşi acolo. În cele din urmă, Becali a ieşit din curte, dar în maşină şi i-a ignorat pe nevoiaşi. Afaceristul îşi va petrece Floriile şi Paştele în familie după ce ieri a fost eliberat condiţionat, informează B1TV.

Cu speranţe în suflet şi cu buzunarele goale, mai mulţi oameni s-au adunat la poarta lui Gigi Becali. Obişnuiţi de latifundiar să primească bani, aceştia au stat ore întregi, doar-doar or avea noroc. A fost prima noapte in care omul de afaceri a petrecut-o în libertate după ce a fost eliberat condiţionat.

”Suntem amărâți, necăjiți, am zis să ne ajute și el pe noi. De la Poarta Albă, de la Constanța a zis, când a fost arestat, ce câștigă la meci ne ajută și pe noi. Am venit ca sunt bolnav”, a spus un bărbat venit de la Brașov.

Degeaba au aşteptat oamenii. Gigi Becali a ieşit din curte, dar în maşină, si nu le-a mai oferit ajutor nevoiașilor ca în alte dăți. Afaceristul a anunţat că de acum înainte va face acte de caritate.

”Să știe toată lumea ca să înțeleagă: niciun leu nu o să dau în fața casei mele sau pe la palat, să nu mă aștepte nimeni că nu dau nici cinci bănuți. Voi face spitale. Să nu mă înjure că nu dau, că nu fac la mine acasă circ. Gata s-a terminat”, a spus Becali la ieșirea din penitenciar. 

Afaceristul îşi va petrece Floriile şi Paştele în familie. Gigi Becali a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. După gratii, latifundiarul din Pipera a muncit la academia naşului Hagi şi a publicat două cărţi.

 

Citeşte şi: Buluc de cerşetori în faţa casei lui Gigi Becali. Latifundiarul a ajuns în Pipera

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ