GIGI BECALI, după slujba de Florii: Eu sunt DEŢINUT, infractor. Ce să înveţe lumea de la mine?

| 05 apr, 13:00

Gigi Becali a făcut o serie de declaraţii inedite după ce a participat, duminică, la slujba de Florii. Presat de jurnalişti să răspundă la întrebări, latifundiarul a spus că nu are ce să vorbească pentru că el este un deţinut, un infractor care are nevoie de 4 ani pentru a se reabilita şi lumea nu are ce învăţa de la el.

Gigi Becali refuză să mai dea declaraţii publice. Omul de afaceri a fost duminică, la biserică, iar, la plecare, a fost asaltat de nevoiaşi care cereau bani.

"Nu mai dau la nimeni niciun ban", a spus Becali. Asaltat cu întrebări de jurnaliştii prezenţi, Becali a nu a vrut să răspundă, explicând şi de ce nu mai vrea să vorbească.

"Nu mai vorbesc, v-am zis ca nu mai vorbesc. Nu mai vorbesc toata viata. Nu mai vreau. Ce vreţi sa vorbesc eu? Eu sunt un fost deţinut. S-a comentat pe la televizor apologia infractorului... Eu nuvreau să mai vorbesc. Dacă eu sunt un detinut, un infractor, pentru ce să vorbesc? Ce sa invete lumea de la mine? Sa fiu exemplu? Eu sunt infractor. Şi daca a hotarat justitia asa si m-a bagat in puscarie, sa ma reabilitez intâi. Peste 4-5-6-7 ani....", a comentat Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ