Gigi Becali, la ieșirea din închisoare: "Îl iubesc pe Ponta. Îl simt că are o înțelepciune"

| 03 apr, 15:33

Gigi Becali a declarat, vineri, în ziua când magistrații au decis eliberarea sa condiționată, că îl iubește pe prim-ministrul Ponta și îl consideră un lider înțelept, dornic de "pace".

 

Becali a avut însă două solicitări pentru premier, pe care l-a atenționat că este necesară o modificare legislativă în cazul deținuților bolnavi și că drepturile condamnaților nu sunt respectate.

"Modifică d-le prim-ministru legea întreruperii pedepsei pe caz de boală, scoate-i aia și spune pentru boala cutare și care nu se pot trata în mediul de penitenciare se poate întrerupe dacă vrea judecătorul. Și judecătorul dacă vrea să-ți dea întrerupere nu poate, atunci de ce o bagi legea aia de întrerupere? Și altceva îi mai spun d-lui prim-ministru, ăe care, repet, îl simt că are o înțelepciune.. așa simt, nu am o prietenia cu domnia lui, dar așa îmi place. Are așa o înțelepciune.. că face pace. Așa vreau un prim-ministru pentru țara mea și de aia spun că-l iubesc", a declarat Becali.

Gigi Becali s-a plâns că deținuții nu primesc zilele libere la care au dreptul prin lege, cerându-le factorilor decizionali să ia măsuri în acest sens.

CITEŞTE ŞI Becali, la ieşirea din închisoare: Nu mai dau un leuţ la nimeni. Ce planuri de viitor are LATIFUNDIARUL!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ