BECALI, la ieşirea din închisoare: Nu mai dau un leuţ la nimeni. Ce planuri de viitor are LATIFUNDIARUL!

| 03 apr, 14:24

Gigi Becali a declarat la ieşirea din închisoare că îşi cere iertare faţă de toţi oamenii cărora le-a greşit. Mai mult, Becali a spus că se va retrage din viaţa publică şi că doreşte să se înconjoare de feţe duhovniceşti, pentru că el vrea să se mântuiască.

“Îmi cert iertare faţă de oamenii cărora le-am greşit. Că sunt oameni care mi-au făcut şi mie rău, nu zic nu, dar eu mă rog şi pentru ei. Voi ajuta oamenii, că eu am fost făcut în dragoste. Dar nu mai fac circ şi nu fac circ. Nu mă mai interesează viaţa publică, eu din dragoste vobesc acum. Şi am să dispar din viaţa publică. Auzi, cum am criticat eu preşedintele ţării! Am citit Scriptura, despre Sfântul Pavel, care a trăit pe vremea lui Nero, care a fost un conducător foarte sângeros. Un cuvânt nu a scos împotriva lui! Aşa voi fi şi eu, nu voi mai face rău. Eu vreau mântuire. De ce să stau în viaţa publică, ce câştig. Eu vreau mântuire. Vreau să mă înconjor de oameni duhovniceşti. E şi ştiinţific, dacă mă înconjor de oameni duhovniceşti, îţi intră şi ţie în cap, e ştiinţific. Dacă stai cu oameni de un fel, miroşi ca ei. Cea mai mare bucurie a mea a fost când mi-a zis un deţinut că eu condus celula cu dragoste”, a declarat Gigi Becali.

Citeste si: ULUITOR! Condamnat PENAL pentru deturnare de fonduri europene, îşi poate continua mandatul

Becali a mai spus că nu va mai apărea la televizor, că e altul, că se va schimba la fel cum s-a transformat Saul în Sfântul Pavel. “Planul meu de viitor e mântuirea. La palat la mine va fi numai muzică religioasă. Voi cumpăra o tipografie unde voi tipări cărţi religioase”, a mai spus latifundiarul.

El a mai spus că-şi va cheltui toată averea pentru mântuirea neamului. El a spus că va construi spitale, biserici, dar că nu va mai da la nimeni niciun leu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ