Pensiile militare ar putea fi recalculate

| 22 apr, 12:09

Pensiile militare ar putea fi recalculate, astfel încât cei care obțin după recarculare o sumă mai mică, vor păstra suma care le revenea înainte de recalculare, iar cei care vor obține mai mult după recalculare vor beneficia de o pensie mai mare.

Proiectul a fost inițiat de Guvernul Apărării Naționale și va fi discutat miercuri în Senat, urmând ca apoi să fie trimis spre Parlamentul României.

Având în vedere că pensii speciale nu se pot da, Guvernul Apărării Naționale s-a gândit să facă un sistem care să îndrepte tot ce s-a făcut în trecut.

Cei care vor beneficia de această recalculare sunt angajații Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului de Informații Externe și Serviciului de Protecție și Pază.

Citeşte şi: LISTA celor 255 de parlamentari care vor pensii speciale. Motivele invocate: un drept firesc, echitabil şi compensatoriu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ