Pentru prima dată o reprezentantă a Spaniei câștigă concursul Miss World

| 20 dec, 15:44

Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediții a acestui concurs de frumusețe, la Sanya, în China, relatează EFE, care amintește că nicio reprezentantă a Spaniei nu a mai câștigat acest titlu până acum.

Tânăra în vârstă de 22 de ani din Barcelona, studentă la Farmacie, s-a impus în fața reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) și Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea și, respectiv, al treilea.

Mireia Lalaguna a declarat pentru EFE că juriul "a știut să găsească" cine este ea cu adevărat, pentru că membrii săi "căutau o frumusețe interioară, nu numai exterioară".

Miss World a dedicat această victorie bunicilor săi, care nu s-au putut deplasa în China, unde tânăra a fost însoțită de părinții săi.

"Suntem foarte emoționați, în al nouălea cer, ca și ea", a spus mama câștigătoarei, Encarna Royo.

Miss Mundo are în față 12 luni de muncă în cursul cărora va călători prin diverse părți ale lumii pentru a participa la acțiuni de caritate.

"Sper să am un an strălucit", a spus Mireia Lalaguna, referindu-se la această nouă responsabilitate.

Mireia Lalaguna a fost aleasă și cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiată pentru acțiuni umanitare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ