Pentru UNPR lucrurile sunt clare – Victor Ponta reprezintă singura opțiune în cursa prezidențială

| 12 iun, 2014

Discuțiile din ultima perioadă despre un eventual alt candidat al PSD la Palatul Cotroceni, numele lui Sorin Oprescu fiind vehiculat chiar de către premier în mai multe rânduri, nu i-au descurajat pe progresiști. Gabriel Oprea, om care pune preț pe datorie și pe respectarea ordinelor, a exprimat constant, în mai multe ocazii, dorința ca Victor Ponta să reprezinte România.

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat ferm, miercuri, că România are nevoie de Victor Ponta în funcția de președinte și că formațiunea pe care o conduce va continua campania de strângere a un milion de semnături pentru candidatura sa în alegerile din toamnă.

La ședința de lucru a UNPR de miercuri, prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent alături de președintele Gabriel Oprea și de reprezentanții conducerii progresiștilor, parlamentari și aleși locali ai partidului. Este pentru dată când premierul asistă la ședința unui alt partid și participarea de miercuri are loc în contextul în care o parte a mass-media se grăbea să speculeze anumite breșe sau chiar tensiuni, stârnite de discuțiile cu PPDD, între partidele care alcătuiesc coaliția de guvernare.

Comunicatul transmis după întâlnirea de la sediul UNPR relatează că liderul Gabriel Oprea “a arătat că parteneriatul cu PSD este unul corect și că prim-ministrul Victor Ponta este omul de care România are nevoie pentru a depăși o etapă istorică plină de încercări pentru români și pentru întreaga țară.”

Situația din teritoriu s-a complicat pentru formațiunile care alcătuiesc majoritatea parlamentară, după hotărârea PNL și PDL de a alcătui împreună noi majorități în consiliile locale și județene, împotriva alianței PSD-UNPR-PC. Documentul rezultat din ședința UNPR vine să întărească relația dintre cele două partide și să infirme zvonurile care ar fi putut fabrica o stare artificială de agitație.

“Gabriel Oprea a subliniat că România are nevoie de Victor Ponta în funcția de președinte și că UNPR își continuă campania de strângere a un milion de semnături pentru susținerea acestei candidaturi”, se mai arată în comunicat. Gabriel Oprea și partidul său au fost printre cei mai vajnici promotori ai candidaturii lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale, iar inițiativa de a strânge un milion de semnături arată determinarea progresiștilor în susținerea candidaturii lui Victor Ponta pentru prima funcția din stat.

Discuțiile din ultima perioadă despre un eventual alt candidat al PSD la Palatul Cotroceni, numele lui Sorin Oprescu fiind vehiculat chiar de către premier în mai multe rânduri, nu i-au descurajat pe progresiști. De altfel, este binecunoscut faptul că Gabriel Oprea, om care pune preț pe datorie și pe respectarea ordinelor, a exprimat constant, în mai multe ocazii, dorința ca Victor Ponta și numai Victor Ponta să reprezinte România după următoarele alegeri.

“UNPR consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta”, se afirmă într-un comunicat din aprilie al partidului. Pentru UNPR nimic nu s-a schimbat de atunci și ei vor române un partener de încredere pentru atingerea acestui scop.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ