Percheziții ale Poliției Capitalei la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală

| 20 ian, 08:58

n această dimineaţă, 20 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 11 mandate de percheziţie în judeţele Ilfov, Timiş şi Galaţi şi 7 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, fals şi uz de fals, delapidare şi favorizarea infractorului.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate achiziţionau de la diverse persoane materiale reciclabile şi au creat un circuit comercial fictiv, înfiinţând şi coordonând mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip "fantomă", în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la suma de 650.000 de euro.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 3.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ