Percheziții de amploare în București - 15.000 de oameni cu domiciliul la trei adrese

| 15 noi, 12:49

15.000 de oameni au domiciliu la trei adrese din Sectorul 3 al Capitalei. Acolo unde au descins în această dimineață zeci de mascații. Potrivit anchetatorilor, oamenii au obținut cărți de identitate româneşti, în schimbul unor sume cuprinse între 150 şi 200 de euro. Suspecții sunt aduși cu microbuzele la audieri.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că două grupuri infracţionale organizate îşi ofereau serviciile, contra cost, unor cetăţeni străini, preponderent din Republica Moldova, pentru a le facilita obţinerea cărţii de identitate româneşti, declarând în fals că aceştia vor locui la adresele lor, sumele solicitate fiind între 150 şi 200 de euro.

Până la acest moment au fost identificate aproximativ 15.000 de persoane care figurează ca având domiciliul stabilit la trei adrese din sectorul 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ