Percheziții în București și trei județe într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor

| 03 oct, 09:40

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare marți șase mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Ilfov, Neamț și Iași și 2 mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor și transporturilor rutiere de mărfuri, informează DGPMB.

Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, în perioada 2009-2010, au înregistrat în evidența contabilă și au declarat organelor competente achiziții fictive de la societăți comerciale cu comportament de tip 'fantomă', în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 2.000.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ