UPDATE: Șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară din Timișoara, audiat într-un dosar de luare de mită

| 24 apr, 08:27

Mihai Ionac, Șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean de Urgență Timișoara, este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Ionac este suspectat într-un dosar de luare mită.

 

Ştire iniţială

Procurorii fac percheziții, vineri dimineață, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara şi la locuinţa şefului clinicii, prof. dr. Mihai Ionac.

Acesta este suspectat de luare de mită de la pacienți, acuzații pe care șe respinge, susținând că "este tragic ceea ce se întâmplă".

Mihai Ionac a declarat, la Digi 24, că anchetatorii verifică sistemele informatice din locuinţa sa, percheziţiile fiind făcute în baza unui mandat pe care este precizat că el are calitatea de martor.

Mihai Ionac este şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara din anul 2008, el fiind şi profesor al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

 

Citeşte şi: Percheziţii la evazionişti din patru judeţe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ