Percheziţii de amploare la Universitatea de Medicină din Bucureşti

| 24 mar, 09:45

Percheziţii de amploare sunt desfăşurate în această dimineaţă la Universitatea de Medicină din Bucureşti, dar şi la domiciliul mai multor membri din conducerea Universităţii. Oamenii legii verifică mai multe contracte de achiziții publice.

Polițiștii desfășoară 32 de percheziții, iar vizată este și Facultatea de Medicină din București. În centrul atenției polițiștilor se află persoanele care au încheiat, în ultimii doi ani, contracte de achiziții publice.

Persoanele vizate de procurori sunt acuzate de abuz în serviciu, luare şi dare de mită, dar şi de fals şi uz de fals. Mai multe persoane din conducerea Facultății de Medicină ar fi încheiat contracte preferențiale cu mai multe persoane apropiate lor. Aceste contracte de achiziții publice au fost încheiate cu eludarea legilor publice.

Dan Pahoni, directorul general administrativ de la Facultatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, a fost ridicat de polițiști de la sediul Ministerului Sănătății, unde se afla în trecere, potrivit B1 TV. Acesta a fost dus la biroul său, unde se vor face percheziții.

Șase persoane vor fi duse la audieri.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ