Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Hunedoara. Ce au vizat procurorii DNA

| 10 feb, 09:38

Procurorii DNA au făcut percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara şi la alte şase adrese din judeţ, într-un dosar care vizează fraude privind organizarea concursului pentru postul de director al unei instituţii din subordinea CJ.

Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că procurorii de la Serviciul Teritorial Alba al DNA fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2014.

Citeşte şi: Teodorovici despre perchezitiile DNA la Ministerul Fondurilor Europene: Toti cei care au incalcat legea trebuie sa plătească

Marţi dimineaţă, în acest dosar au loc percheziţii la şapte adrese din judeţul Hunedoara, din care două sunt sediile unor instituţii publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice.

Anchetatorii suspectează comiterea unor fapte de corupţie la organizarea concursului pentru postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, instituţie aflată în subordinea CJ.

Citeşte şi: PERCHEZIŢII DNA la Ministerul Fondurilor Europene

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor, care este preşedinte interimar al instituţiei, a confirmat că procurorii DNA au descins la sediul Consiliului Judeţean. Acesta a afirmat că au fost sigilate mai multe birouri, iar personalul nu a fost lăsat să intre acolo.

"Nu ştim nici noi foarte multe. Procurorii DNA au sigilat câteva birouri şi se fac mai multe percheziţii, însă până în acest moment nu se cunosc persoanele vizate", a  declarat Dorin Gligor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ