Carne ALTERATĂ din UE vândută în România. DIICOT face mai multe perchezitii

| 12 mar, 2014

Circa 100 de percheziţii DIICOT au avut loc în această dimineaţă în toată ţara în legătură cu un dosar privind importurile de carne. Una dintre localităţile principale vizate este Cluj-Napoca. Se pare că dosarul priveşte evaziunea fiscală, companiile importând carne din străinătate fără a plăti taxe.

În dosar se arată că s-a creat un prejudiciu de 15 milioane de euro din evaziune fiscală. Implicat în afacere a fost şi un angajat de la Protecţia Consumatorului Cluj.

În dosar, se mai arată că o mare cantitate de carne expirată a ajuns în supermarketurile clujene. Sorin Minea, preşedintele Romalimenta, a declarat că evaziunea fiscală în domen se ridică la sute de milioane de euro. Surse din cadrul DIICOT arată că mari cantităţi de carne erau în acte exportate în Bulgaria, însă în realitate, carnea era reambalată şi ajungea în supermarketurile din România.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ