PERCHEZIŢII în Mureş şi Bistriţa Năsăud la o grupare specializată în contrabandă cu ţigări şi alcool

| 19 noi, 08:58

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice - I.G.P.R., efectuează, joi dimineaţa, 17 percheziţii pe raza judeţelor Mureş şi Bistriţa Năsăud, la persoane fizice şi o societate comercială, care sunt bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool, potrivit Agerpres.

'În această dimineaţă, percheziţiile domiciliare sunt desfăşurate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în comiterea de infracţiuni prevăzute de Codul Vamal, contrabandă cu ţigări şi alcool. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, fiind vizată activitatea infracţională a unei societăţi comerciale şi a şapte persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. La acţiune participă 35 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Mureş, precum şi 20 de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi Brigăzii de Jandarmi Mobile 'Regele Ferdinand I' Târgu Mureş', se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş. 

Potrivit comunicatului, mai multe persoane din municipiile Reghin şi Târgu Mureş sunt bănuite că ar fi constituit o reţea ilegală de distribuţie de ţigarete netimbrate şi alcool nefiscalizat. 

'Produsele accizabile ar fi provenit din judeţul Bistriţa de la alţi antrepozitari decât cei autorizaţi, iar comercializarea acestora s-ar fi realizat pe raza judeţului Mureş. Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă', se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ