Percheziții la RATB, autobaza Titan. Zeci de persoane sunt bănuite că au furat motorină

| 30 iun, 08:53

Polițiștii efectuează percheziții într-o autobază RATB. Potrivit unor surse, persoane din conducere ar fi vizate de anchetă, dar și angajați ai instituției.

Zeci de persoane sunt bănuite că furau motorină pe care apoi o comercializau. Acestea sunt suspectate de delapidare, complicitate la delapidare, furt.

Polițiștii au 18 mandate de percheziții domiciliare în București, județele Ilfov și Ialomița. După percheziții, 24 de persoane vor fi duse la audieri.

Polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează peste 30 de percheziții marți dimineața în București, Ilfov și Ialomița, într-un dosar ce vizează acțiuni de delapidare și furt.

Aproximativ 70 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa şi pun în executare 24 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi furt.

Citeste si: Atenţie, bucureşteni! Autobuzul turistic al Capitalei va găzdui vineri primul concert în aer liber

Potrivit procurorilor, bănuiţii, angajaţi ai unei autobaze din Bucureşti, au sustras cantităţi însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu, anunță Poliția Română într-un comunicat remis redacției.

Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Anchetatorii nu au stabilit încă un prejudiciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ