PERCHEZIŢII la domicilii şi sedii de firme aparţinând lui Teodor Stelian. E bănuit de filarea Alinei Bica la Paris

| 28 oct, 10:33

Procurorii DNA Ploieşti efectuează miercuri dimineaţă nouă percheziţii în municipiul Bucureşti, surse judiciare declarând că acţiunea vizează domicilii şi sedii de firme aparţinând omului de afaceri Teodor Stelian, bănuit că ar fi filat-o pe Alina Bica în timp ce se afla la Paris. La sediul DNA s-a prezentat şi Directorul adjunct al Apa Nova București, Giovana Soare.

UPDATE 11:30 Giovana Soare s-a prezentat la sediul DNA Ploiești, ea fiind citată în calitate de suspect, după ce procurorii i-au schimbat calitatea inițială de martor.

Întrebată dacă avea cunoștință despre faptul că angajații companiei erau filați, aceasta a precizat că avea o bănuială.

"Eu am avut o bănuială personală, dar e bănuială, nu sunt probe. A fost o bănuială personală din cauza zvonurilor. Probe nu am avut niciodată", a declarat Soare.

Întrebată dacă personal s-a simțit urmărită, Giovana Soare a a negat.

Potrivit surselor judiciare, Stelian, care deţine o firmă de securitate, s-ar fi aflat în acelaşi avion cu care fosta şefă a DIICOT Alina Bica a mers la Paris, unde a fost surprinsă împreună cu fostul ministrul al Dezvoltării Elena Udrea. 

Stelian este aşteptat miercuri la DNA Ploieşti, unde a fost citat în calitate de suspect în dosarul Apa Nova. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au schimbat calitatea pe care omul de afaceri o are în dosar, el fiind iniţial audiat ca martor. 

Teodor Stelian este administrator al unei firme de securitate numită SC SIS Strategy SRL. Potrivit unor documente ale DNA, la nivelul Apa Nova a fost instituit un serviciu de securitate format din foşti lucrători ai serviciilor de informaţii care efectuau filaje şi interceptări cu scopul de a împiedica divulgarea de către angajaţi a datelor care să conducă la depistarea activităţilor ilegale derulate de persoanele care controlau respectiva societate. 

În acelaşi scop a fost încheiat la nivelul Apa Nova un contract cu SC SIS Strategy SRL, administrată de Teodor Stelian.

Citeste si: Elena Udrea: Ştiu foarte multe despre oamenii din DNA şi SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ