Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu tutun. Peste 200 de poliţişti participă la acţiune

| 09 iul, 08:40

Peste 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, efectuează 53 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ şi pun în aplicare 30 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, bănuite de contrabandă cu tutun şi produse din tutun.

Cercetările în cauză au stabilit faptul că persoanele identificate introduceau în România, din spaţiul extracomunitar, cantităţi de tutun şi produse din tutun având ca destinaţie finală principală municipiul Bucureşti. Cei în cauză vor fi conduşi la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, pentru continuarea cercetărilor, potrivit unui comunicat al poliţiei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii. Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ