Percheziţii la persoane bănuite de producerea şi comercializarea de alcool în Dâmboviţa, Argeş şi Ilfov

| 24 mai, 08:22

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează 9 percheziţii domiciliare pe Valea Dâmboviţei, dar şi în Argeş şi Ilfov. Potrivit IPJ Dâmboviţa sunt vizate persoanele care au fentat statul în cazul producerii şi comercializării de alcool.

"În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice desfăşoară 9 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de producerea şi comercializare de băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal. Percheziţiile sunt efectuate pe raza localităţilor Voineşti, Topoloveni şi în judeţul Ilfov", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii vor pune în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.   Până în prezent, la domiciliile bănuiţilor au fost descoperite mai multe instalaţii artizanale de tip „alambic”, alcool, sume de bani şi înscrisuri, bunuri ce vor fi ridicate în vederea continuării cercetărilor.   La activităţi participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, reprezentanţi D.S.P şi ai D. J.A.O.V Prahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ