Percheziţii la Primăria Bujoreni şi la alte 28 locaţii din Râmnicu Vâlcea şi Călimâneşti

| 17 mar, 17:30

Mai multe percheziţii au avut loc, joi, la sediul primăriei din Bujoreni, la locuinţele primarului şi ale funcţionarilor publici. De asemenea, percheziţii au avut loc şi la sediile administratorilor mai multor firme din localităţile Bujoreni, Călimăneşti şi Râmnicu Vâlcea, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Potrivit comunicatului, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2011-2016. 

Astfel, în cursul zilei de 17 martie 2016, ca urmare a obţinerii autorizaţiilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 28 de locaţii situate în Râmnicu Vâlcea, Bujoreni şi Călimăneşti, din care una este sediul unei instituţii publice, respectiv Primăria Bujoreni, iar celelalte sunt sediile unor societăţi comerciale. 

În această cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, a Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Vâlcea şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea. 

La ora transmiterii acestui material, percheziţiile se aflau în desfăşurare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ