Percheziţii la Primăria Miercurea Ciuc. Viceprimar: Nu ştiu ce calitate are primarul Raduly în dosar

| 29 apr, 09:41

Viceprimarul Attila Antal a declarat la Digi 24 că nu știe pentru moment dacă el sau primarul Robert Raduly (UDMR) au vreo calitate în acest dosar.

„Se solicită documente şi colaborăm cu mai multe compartimente ale primăriei pentru a finaliza domnii de la DNA activitatea dânşilor. Sunt contracte legate de activitatea primăriei, din anii anii precedenţi, 2013, 2014, 2015, e vorba de contracte de atribuire de lucrări, de finanţări, tot ce ţine de sfera de activitate a primăriei. Mi s-a comunciat că domnul primar m-a desemnat pe mine să colaborez. Nu ştiu dacă domnul primar are vreo calitate în acest dosar. Sunt lucrări la care s-au făcut verificări şi de către Curtea de conturi în anii precedenţi”, a declarat Attila Antal.

După ce în cursul zilei de marți procurorii au făcut percheziții la Primăria Timișoara, miercuri este rândul unui alte primării să fie luată în vizor de DNA.

Este vorba de primăria orașului Miercurea Ciuc. Se pare că ar fi vizați atât primarul Robert Raduly, cât și viceprimarul Attila Antal, ambii UDMR. Cel mai probabil aceștia vor fi duși la audieri.

Procurorii cercetează modul de atribuire a unor contracte de lucrări publice, informează România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ