Cea mai rece dimineață din această toamă: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

| 09 sep, 14:45

Cea mai rece dimineață din România a fost înregistrată, de la începutul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8.30, a fost -1 grad și brumă la nivelul solului.

Temperaturi apropiate de limita îngheţului au fost consemnate de meteorologi şi în alte localităţi din judeţul Harghita, şi anume 1,9 grade Celsius la Joseni şi 2,6 grade Celsius la Topliţa. 

"Minima record a zilei de 9 septembrie a fost de minus 4,8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, în 1991", a spus Mihaela Stăncescu, șeful Serviciului Regional de Prognoza Vremii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud - Sibi.

Potrivit ANM, mai frig decât la Miercurea Ciuc a fost, miercuri dimineaţă, doar în zona montană înaltă, la Vârfu Omu fiind măsurată o valoare termică minimă de minus 3 grade Celsius.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ