Unde s-a înregistrat cea mai scăzută temperatura din ţară în această dimineaţă

| 27 oct, 2014

Staţia meteo Miercurea Ciuc a înregistrat luni cea mai scăzută temperatură a acestei zile din ţară, mercurul termometrelor coborând până la minus 8 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor de la staţia meteo Miercurea Ciuc, toată noaptea a fost frig, cu temperaturi negative, iar dimineaţă, în jurul orei 7,30, s-a consemnat valoarea de minus 8 grade Celsius. 

Şi în celelalte localităţi harghitene au fost temperaturi scăzute.

La Topliţa s-au măsurat minus 7,5 grade Celsius, la Joseni au fost minus 7 grade, iar la Bucin şi Odorheiu Secuiesc s-au înregistrat minus 3 grade Celsius. De asemenea, în majoritatea localităţilor harghitene a căzut brumă. 

Aceste temperaturi sunt obişnuite pentru locuitorii judeţului, ţinând cont că în Harghita se înregistrează anual unele dintre cele mai scăzute valori din ţară. 

Din cauza frigului, la Miercurea Ciuc furnizarea încălzirii în sistem centralizat a început încă de la sfârşitul lunii septembrie. 

Minima absolută a lunii octombrie în Harghita a fost de minus 14 grade Celsius şi s-a înregistrat în anul 1988, tot la Miercurea Ciuc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ