Percheziţii vizând compania NIS Petrol în Timişoara şi Bucureşti

| 03 oct, 19:54

Poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate din Timişoara şi jandarmii de la Trupele Speciale de Intervenţie fac luni mai multe percheziţii, printre care una la sediul NIS Petrol, companie sârbă, controlată de grupul rusesc Gazprom Neft. Potrivit unor surse, percheziţiile ar avea legătură cu transmiterea ilegală de date informatice şi informaţii privind zăcămintele de ţiţei din România.

 

Percheziţiile de luni au loc în birourile companiei NIS Petrol (Nafta Industrija Srbije) din Timişoara, cât şi la mai multe locuinţe aparţinând unor angajaţi ai acestei companii, atât din Timişoara, cât şi din Bucureşti.
Anchetatorii ridică mai multe documente şi computere.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, percheziţiile ar avea legătură cu un dosar al DIICOT în care s-ar cerceta transmiterea ilegală de date informatice, de informaţii privind zăcămintele de ţiţei din România, precum şi accesarea ilegală a unor sisteme informatice.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ