Percheziţiile de la CNA au legătură cu amendarea a patru televiziuni

| 30 oct, 2014

Percheziţiile DNA efectuate joi la sediul CNA au legătură cu întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale, în urma cărora au fost amendate posturile Antena 3, Estrada TV, Etno TV şi Taraf TV, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în prima parte a anului 2014, preşedintele CNA, Laura Georgescu, a făcut demersuri pentru întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale în vederea înregistrării unor lucrări ce au intrat în analiza plenului CNA şi care au fost soluţionate prin sancţionarea cu amendă a posturilor de televiziune Antena 3 şi Estrada TV, Etno TV şi Taraf TV.

Aceleaşi surse susţin că posturile de televiziune au fost sancţionate cu amendă într-un interval de câteva luni, în perioada 2013-2014, şi de circa opt ori.

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii în biroul secretariatului CNA, biroul preşedintei instituţiei, Laura Georgescu, cel al membrului CNA Lorand Turos şi al secretarei Valentina Petcu, precum şi în biroul utilizat de directoarea compartimentului monitorizare.

'Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în anul 2014. În cursul zilei de 30 octombrie 2014, urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate mai multe percheziţii domiciliare la sediul unei instituţii publice, situată în municipiul Bucureşti', se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ