Percheziţii DNA la CNA

| 30 oct, 2014

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la Consiliul Naţional al Audiovizualului, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleaşi surse au menţionat că se fac percheziţii în biroul şefului CNA, dar şi în alte birouri din cadrul instituţiei. 

'Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în anul 2014. În cursul zilei de 30 octombrie 2014, urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate mai multe percheziţii domiciliare la sediul unei instituţii publice, situată în municipiul Bucureşti', se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES. 

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Tag-uri: cna, perchezitii DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ