Perioada de carantină la întoarcerea în ţară ar putea fi înlocuită la un test COVID negativ

| 21 sep, 10:41

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni dimineaţă, că autorităţile se gândesc la înlocuirea perioadei de carantină de 14 zile în cazul unei test COVID negativ.

"Săptămâna aceasta vom analiza evoluțiile din fiecare țară și vom decide măsuri. De asemenea, analizăm posibilitatea de a utiliza și noi modalitatea de testare, adică să înlocuim perioada de carantinare de 14 zile în cazul în care se efectuează un test negativ. Suntem în discuții și în cursul acestei săptămâni vom lua o decizie", a spus Orban, potrivit RomâniaTV.net.

În momentul în care premierul României a fost întrebat despre posibilitatea carantinării judeţelor cu mai multe cazuri de COVID, acesta a susţinut că momentan nu se pune această problemă.

"În ceea ce privește măsurile interne, rămân cele care sunt în vigoare, prin prelungirea stării de alertă și prin ordinele Ministerelor responsabile", a adăugat Orban, explicând că nu se va veni deocamdată cu noi restricții.

Citeşte şi Expert în sănătate publică: România va intra din nou în carantină

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 13:08
raryMenna
clomiphene spermatogenesis
clomiphene citrate 25 mg uses for male For this major revision, all members of the AUBWG were involved in the review and revision process with two face to face meetings and teleconferences as appropriate

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ