Peste 160 de elevi vor concura la proba "Luceafărul" pentru tabletele puse în joc de primarul Botoşaniului

| 09 ian, 2014

Peste 160 de elevi din municipiul Botoşani şi-au anunţat intenţia de a învăţa poemul Luceafărul pentru a beneficia de câte o tabletă oferită de primarul Ovidiu Portariuc.

Pentru a câştiga tableta promisă de primarul din Botoşani, cei 161 de copii, cu vârste de până la 18 ani, înscrişi în concurs trebuie să recite toate cele 98 de strofe ale poemului Luceafărul.

Ovidiu Portariuc susţine că premiile care vor fi acordate copiilor nu vor fi asigurate cu bani publici, ci din sponsorizări.

"Nu va fi cheltuit niciun ban public. Anumiţi sponsori au venit către noi, către acest concurs. Va fi creat un parteneriat cu un sponsor care va asigura fondurile pentru cumpărarea tabletelor", a declarat primarul Ovidiu Portariuc, citat de Agerpres.

El şi-a anunţat intenţia de a acorda câte un premiu sub formă de tabletă tuturor copiilor din Botoşani care vor recita, pe 15 ianuarie, poemul Luceafărul de Mihai Eminescu.

Premiile vor fi acordate cu prilejul împlinirii a 164 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ