Peste 20 de tone de carne de pui şi fructe, confiscate de poliţiştii bucureşteni

| 19 apr, 2013

Peste 20 de tone de carne de pui şi fructe au fost confiscate de poliţiştii bucureşteni, iar administratorul societăţii comerciale de unde s-a retras marfa este cercetat penal pentru evaziune fiscală.

În urma unui control de rutină efectuat de poliţiştii bucureşteni, la o societate comercială situată în oraşul Otopeni s-au descoperit 2 remorci în care se aflau 21.600 de kg de carne de pui şi 22.000 de kg de fructe pentru care administratorul nu a putut prezenta actele de provenienţă. După mai multe cercetări, poliţiştii au stabilit că această societate a comercializat şi luna trecută legume, fructe, flori şi produse din carne fără documente legale.

Administratorul societăţii este cercetat penal petru evaziune fiscală, iar valoarea prejudiciului nu a fost încă stabilită, anunţă Poliţia Capitalei.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ