Peste 6 milioane de străini au vizitat România în primele OPT LUNI ale anului

| 02 oct, 09:02

România, tot mai atractivă pentru turiştii de peste hotare. Arhitectura medievală, peisajele impresionante şi ospitalitatea românilor au atras cu 10% mai mulţi turişti străini în primele opt luni ale lui 2015. Cei mai mulţi sunt din Germania, Italia şi Israel, relatează B1TV.

Şi vacanţele românilor în afara graniţelor sunt în creştere, arată cifrele Institutului Naţional de Statistică (INS) care a înregistrat peste 9 milioane de plecări la punctele de frontieră.
Surprinzător sau nu, peste 6 milioane de străini au ales România ca destinaţie turistică în primele 8 luni ale anului.  În creştere cu 10,6% faţă de aceeaşi perioadă din 2014.
Potrivit datelor statistice, 75% din totalul turişti străini provin din Europa. Podiumul naţiunilor cel mai atrase de plaiurile mioritice este completat de italieni, francezi şi vecinii unguri.

Citeste si: TURIŞTII STRĂINI care au vizitat România în prima jumătate a anului au cheltuit circa 2,6 miliarde de lei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 11:59
Rosca
Nou sistem de lucru la domiciliu! sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ