Petrece timp de calitate cu Pictorul Fericit

| 30 aug, 18:02

Poate că vei spune că nu te pricepi la artă și că nu ai deloc îndemânare în a ține o pensulă în mână. Ei bine, află că nu ai nevoie decât de dorință și puțin timp liber pentru a crea ceva magic, nu de talent. Nu crezi? Află în rândurile de mai jos că acum, cu Pictorul Fericit este posibil.

Pictorul Fericit este magazinul online al pictorilor , cu sau fără talent. Pune la dispoziție o gamă variată de picturi pe numere, care sunt foarte ușor de realizat. Lumea culorilor nu este grea, ci trebuie înțeleasă.

Cum poți realiza un tablou demn de pus în ramă cu Pictorul Fericit

Se apropie cu pași repezi sezonul rece, unde noaptea devine mai lungă, iar ziua mai scurtă. Nu ne mai putem bucura atât de mult de razele soarelui sau de vremea prietenoasă, iar locuința devine refugiul nostru unde ne relaxăm după o zi de muncă stresantă și plină de activități. Cu Pictorul Fericit nu te vei plictisi nici o secundă și ai toate șansele să descoperi un nou hobby cu care te poți delecta ori de câte ori vrei.

Ce trebuie sa faci? Intră pe site-ul pictorulfericit.ro, iar aici vei găsi diverse teme de picturi de unde poți alege ce vrei, ce te reprezintă. Teme precum orașe, animale, flori, clădiri, păsări, religioase, pentru el și ea, picturi celebre sau cele pentru copii. Alege una, sau poate mai multe dacă vrei să pictezi împreună cu familia, dă comandă online, iar în scurt timp acestea vor ajunge la ușa ta, kit-uri complete pentru pictat, într-un ambalaj minunat.

Pasul 1

Pregătește pânza și între timp pune și pensulele într-un vas cu apă.

Pasul 2

Identifică ciftele de pe pânza picturii pe numere, apoi asociază-le cu vopselurile din cutie.

Pasul 3

Începe să conturezi cu pensula potrivită marginile numerelor aflate pe pânza picturii pe numere.

Pasul 4

Ia apoi pensula mai mare și umple suprafețele numerelor aflate pe pânză.

După ce ai terminat pictura pe numere, o poți agăța pe peretele din livingul tău sau în oricare altă cameră. Rezultatele unui picturi pe numere sunt uimitoare, ușor de realizat, iar în același timp te poți petrece timp de calitate alături de familia ta. Este o soluție perfectă de alunga într-un mod creativ plictiseala, de a te destresa și de a pune imaginația la încercare.

Pe site-ul Pictorul Fericit gama de produse nu se oprește doar aici. La rubrica de accesorii vei mai regăsi și set pensule acrilice, șevalete, seturi de cuțite, palete pentru pictură, pânză din in sau bumbac pe șasiu și multe altele.

Pictura pe numere este din ce în ce mai apreciată în România și chiar dacă este un concept relativ nou la noi, publicul larg a optat să îl încerce fiind un mod inedit de a te relaxa.

Descoperă întreaga gamă de produse de pe site-ul cu același nume.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

[email protected]

0754 459 540

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ