Petro Poroșenko: Amenințarea teroristă "a crescut semnificativ" în Ucraina

| 10 iul, 12:23

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a declarat vineri că amenințarea teroristă 'a crescut semnificativ' în Ucraina, informează Reuters.

La o întâlnire cu premierul Arseni Iațeniuk și cu ministrul de interne Arsen Avakov, Poroșenko a susținut că 'nivelul amenințărilor insurgente și teroriste în regiunile din afara zonei (de conflict) a crescut semnificativ'. Poroșenko nu a intrat în amănunte, dar a spus că afluxul de arme dinspre zona de conflict din estul țării, unde trupele ucrainene se confruntă cu separatiștii proruși, reprezintă o amenințare.

Președintele ucrainean a mai declarat că delincvenții au de câștigat de pe urma instabilității din estul separatist. Poroșenko a atras totodată atenția că există un trafic cu arme dinspre zona de conflict și că resursele poliției sunt adesea direcționate către est și mai puțin către restul țării.

'Prin urmare, va exista o înmulțire a delictelor grave și a celor care pun viețile oamenilor în pericol', a avertizat Poroșenko.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ