Petrolistul Gicu Grozav se transferă în Cecenia

| 28 aug, 2013

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că atacantul Gheorghe Grozav se va transfera la formaţia rusă Terek Groznâi pentru 2,5 milioane de euro.

"Cluburile s-au înţeles, jucătorul a fost de acord, dar nu este încă oficial. Dacă Petrolul a fost de acord cu suma de 2,5 milioane de euro înseamnă că e un transfer bun. Este o pierdere grea, dar avem jucători care îl pot înlocui", a spus Contra. Întrebat dacă fundaşul stânga Guilherme, aflat pe lista de achiziţii a formaţiei Steaua Bucureşti, va pleca la campioana României, Contra a răspuns: "Nu îl voi lăsa pe Guilherme să plece la Steaua, are valoare să se transfere în străinătate".

Referitor la meciul cu Swansea City, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, Contra speră ca echipa sa să marcheze două goluri repede pentru a avea şanse de calificare: "Un meci în care pornim cu foarte puţine şanse. Vom face tot posibilul. Avem cinci la sută, dar vom încerca să ne calificăm. Vom încerca să stăm în jumătatea adversă şi să marcăm două goluri repede şi să punem presiune pe Swansea. Trebuie să profităm de orice relaxare din partea lor. Sper să avem acelaşi scenariu ca la meciul cu Astra, să marcăm două goluri în primele 25 de minute. Vom risca perntru că nu avem nimic de pierdut. În momentul de faţă mai am nevoie de 3-4 jucători, sper să completănm lotul. Cu un buget de şase milioane nu nhe putem bate cu formaţii care au bugete de 90 de milioane de euro. E nevoie ca ei să aibă o zi proastă şi noi una foarte bună".

Petrolul joacă, joi, de la 20.30, la Ploieşti, cu echipa galeză Swansea, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa. În tur, Petrolul a pierdut, scor 1-5.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ