Piedone: Vă anunţ, cu regret pentru unii, dar cu fericire pentru alţii: Nu, Cristian Popescu Piedone nu se retrage!

| 06 iun, 18:59

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat al PUSL la Primăria Capitalei, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei şi ”merge la bătălie şi a fi viitorul primar general al Capitalei”.

 

”Îmi pare rău pentru familia mea, pentru copiii şi nepoţii mei care au fost hăuituiţi, batjocoriţi. Îmi pare rău pentru Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, cei care şi-au făcut calcule politice privind retragerea mea din competiţia electorală. Îmi pare rău pentru toate ofertele care mi s-au pus pentru a renunţa la această bătălie electorală”, a spus primarul Sectorului 5, în conferinţa de presă.
”Îmi pare rău pentru partidul pe care astăzi îl reprezint şi l-am reprezentat cu cinste, PUSL, căluţul, care a făcut valuri în Bucureşti şi în ţară. Dar, la un moment dat trebuie să te gândeşti la viitorul tău, la mai binele bucureştenilor”, a mai declarat Piedone.
Primarul a anunţat că nu se retrage din cursa pentru Primărie.
”De aceea, astăzi vă anunţ, cu regret pentru unii, dar cu fericire pentru alţii, au dat toţi joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone. Nu, Cristian Popescu Piedone nu se retrage, Cristian Popescu Piedone merge la bătălie, Cristian Popescu Piedone va fi viitorul primar general al Capitalei. Contrar tuturor intereselor politice la care am fost supus, ameninţat, batjocorit, ofertat. Dumneavoastră, cetăţeni ai Bucureştiului, vă luaţi sau nu oraşul înapoi”, a spus acesta.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ